0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Gwong Christmas прозорци Стикери Уодни доказателство Цветни двойни странични коледни стил на коледни празнични прозорци Статични прилепи за магазини

Gwong Christmas прозорци Стикери Уодни доказателство Цветни двойни странични коледни стил на коледни празнични прозорци Статични прилепи за магазини

BGN 1.00
Налично за поръчка

Брой продукти


Коледните прозорци се прилепват декорациите са подходящи за украса на прозорци, огледала и стъклена врата В един комплект има стикери с 2 парчета с многоцветни. направен С PVC материал този стикер на прозореца е устойчив на сълзи и лек.
Тези статични стикери са лесни за обелване и премахване, което е лесно и удобно За да се придържате на прозореца. Дължината на този стикер на прозореца е 50 см, а ширината е 35см.)
Забележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките.
Пакетът включва :
2 x стикер за пробиване
Моля, свържете се с нас, за да разрешите по -добре да разрешите всеки проблеми преди да оставите неутрална или отрицателна обратна връзка. Този стикер за прикриване е отпечатан с цветна коледен модел, използвайки го за украса на стъклен прозорец, може да донесе фестивално настроение в дома ви.
Изработен с PVC материал, този стикер на прозореца е устойчив на сълзи и лек. Коледните прозорци се вкопчават декорациите са подходящи за украса на прозорци, огледала и стъклена врата.Описание :
Този стикер за прикриване е отпечатан с цветен коледен модел, използвайки го за украса на стъклен прозорец, може да донесе фестивално настроение в дома ви.

Общи свойства

Добавки за продукти