0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Colourtree 20 '31' Green Super Ring Персонализирана поръчка за размер, за да направите слънчев нюанс платно ctawrn Canopy тент от тента за вътрешно дворство-комерсиални стандартни тежк?

Colourtree 20 '31' Green Super Ring Персонализирана поръчка за размер, за да направите слънчев нюанс платно ctawrn Canopy тент от тента за вътрешно дворство-комерсиални стандартни тежки натоварвания

BGN 111.99
Налично за поръчка

Брой продукти

Нашите платна за сянка се предлагат с 5-годишна пълна гаранция и ние сме ангажирани с вашето 100% удовлетворение. ★ Персонализиран размер : Налични.Нов дизайн на патент : Изработен от 260 GSM пропускливи допълнителни тежкотоварни тъкани, тежкотоварни монтажни пръстени и кабелни проводници, вградени в ръбове за допълнителна издръжливост и външен вид. Надградете вашето външно пространство със нашите супер тежки платна за сянка и се наслаждавайте на предимствата на допълнителната издръжливост, UV защита и дишаща тъкан. Всеки D-пръстен изисква едно кабелно въже (не използвайте найлонови въжета, тъй като те се счупят лесно). % Девствен (нерециклиран) HDPE материал, който е лабораторен тестван за 20000 часа експозиция на UV. Той е 70% по-издръжлив от рециклирания HDPE и се обработва с UV стабилизирано съединение, за да се предотврати изсушаването, разкъсване и избледняване. Мявка и гаранция : Нашите сенчести платна се измерват от D-Ring до D-пръстен, оставяйки 1-1,5 фута място за хардуерния комплект между сянката платно D-пръстен и монтажните точки. ★ Време за обработка на поръчки по поръчка : 2 - 3 работни дни. Свържете останалите краища на кабелите към съществуващи стълбове, дървета или стени с комплекти за хардуер на сянка (препоръчваме ви да използвате хардуерни комплекти и кабели Colourtree за най-добра производителност и външен вид).

Общи свойства

Добавки за продукти