0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Норина Деня на благодарността Плаки за трапезарна маса Комплект 6, Памучно бельо Маси за маса Изолация Неплъзгаща се миеща се кухненска маса Плаки за възрастни дец?

Норина Деня на благодарността Плаки за трапезарна маса Комплект 6, Памучно бельо Маси за маса Изолация Неплъзгаща се миеща се кухненска маса Плаки за възрастни деца, Деня на благодарността Дайте благодарност

BGN 0.67
Налично за поръчка

Брой продукти

ВнесениПлакати за трапезарна маса Комплект от 6 подложки за маса Лесна за почистване на изтриваеми миещи се модерни вътрешни външни плаки за трапезария : памучно бельо : 12 "x 18 " (30см х 45см) Пакет Включен : Комплект 6easy за чист : Машинна мия се или ръчна промивка : Placemats са изработени от екологично бельо, този размер стъклена маса, трапезарна маса, дървена селска маса и т. И празничните плаки могат да се използват на открито и на закрито, за да отговорят на различните ви нужди, чудесни за всякакви партита, семейни събирания. или измита от мека четка. Placemats, ние ще ви отговорим възможно най -скоро или в рамките на 24 часа, ще се опитаме да служим за вас, благодаря ви. Предлага се в множество цветове и дизайни, чудесен за парти, празник, семейни събирания и т. Процесът на неплъзгане, красив и издръжлив, може да се търкаля, за да се съхранява далеч, плакатите могат да бъдат изравнени, когато се използват за използване, най-добрият избор за декорация на масата на празничните партита и подаръци за домакинство . Най-устойчивият топлинен топлинен може да възлиза на 80 ° C, топлината няма да се прехвърля към вашата целева маса, която поддържа маси в добри условия, които отговарят на повечето ви ежедневни нужди . Най -високата температура на топлинната изолация на селската къща е 80 градуса; широко използвана : Платките са добър избор за семейна ежедневна употреба, кухня, трапезарна маса, декорация на спалнята.

Общи свойства

Добавки за продукти