0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Копринен екран за полимерна глинена шаблон за многократна употреба на коприна за B за B

Копринен екран за полимерна глинена шаблон за многократна употреба на коприна за B за B

BGN 4.79
Налично за поръчка

Брой продукти

Пакетът включва : 3 копринени екрани за полимерна глина Забележка : Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. Инструментът за изработка на бижута за обица е многократно. Направи си сам аксесоари : копринените екрани за полимер висулки и т. След отпечатване можете да измиете шаблона, след това да го изсушите и да използвате за следващия път.
Направи си сам аксесоари : копринените екрани за полимерна глина е чудесна за изработка на хартиени цветя, ключодържатели, висулки и др.; Полимерната глина е изработена от висококачествен полиестер, издръжлив, лек и деликатен.
Красив дизайн : нашият копринен екрана за екрана за полимерна глина е проектиран с изящни модели, мода и очарователен .08inch, подходящ размер, идеален за вас да направим различни занаяти. След отпечатване можете да измиете шаблона, след това да го изсушите и да го използвате за следващия път . Спецификация : Материал : Полиестер Размер на графиката : 20cmx10cmx2mm/7. Премиум материал : копринените екрани за полимерна глина е изработена от висококачествен полиестер, издръжлив, лек и деликатен.

Общи свойства

Добавки за продукти