0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Футболен килим, спортен килим, разсадник килим, момчешка стая килим, декор за момче, модерен килим, килим за подарък, килим за хол, детска стая килим, килим за детска ?

Футболен килим, спортен килим, разсадник килим, момчешка стая килим, декор за момче, модерен килим, килим за подарък, килим за хол, детска стая килим, килим за детска стая

BGN 2.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Когато искате да го измиете, препоръчваме ви да го измиете в пералнята на 30 градуса, без да се изтръгвате ♦ Изготвя се с висококачествена технология за цифрово печат. ♦ Не съдържа никакви вредни вещества, можете да го използвате безопасно и спокойно за вашето дете и себе си . Правила за връщане и обмен, моля, обърнете внимание, че ние произвеждаме килими по поръчка, тези килими, които се произвеждат специално за вас, се доставят на товара след контрол на качеството.Футболен килим, спортен килим, разсадник, момчешка стая килим, декор за момче, модерен килим, килим за подарък, килим за хол, детска стая килим, килим за детска стая, можем да отпечатаме всичко, което искате на тези килими, които произвеждаме и продаваме. ♦ Можете да се свържете с нас за модела и Размер, който искате. Футболен килим, спортен килим, разсадник, килим за момче, декор за момче, модерен килим, килим за подарък, килим за хол, детска стая килим, килим за детска стая. ♦ Ние ви сервираме с качествени продукти, бърза доставка и персонализирани дизайни. Материалът и качеството не се променят. ♦ Ако сте в Америка или Канада, ще го получите след 2 или 4 дни. ♦ Можете да го използвате във всяка стая с качествен печат, който не се износва лесно. Моля, уведомете ни, когато правите вашата поръчка. Ако обаче има проблем като грешка в производството, ние предприемаме необходимите действия за ваше удовлетворение. ♦ Доставката до всички други страни по света отнема средно 2-5 дни. Дебелината на килима е 5-6 mm ♦ шевовете на Overlock по краищата на нашите килими се различават според и използването на различни цветове според модела до килима.6 ft-50x50cm, / между 6.4ft-200x500cm размери може да произвежда във всякакъв размер. ♦ Нашите килими се състоят от неплъзгаща се памучна основа, мека лъскава луксозна тъкан на Ченил и полиестер от микрофибър.,,,,,,,,,,,,, Че нямат космат или подобни недостатъци, няма да имате алергии. Бихте искали да видите снимка на вашето семейство, сладък спомен за вашето куче или котка, името на вашия бизнес или лого, любим цитат или нещо друго на килима, моля, свържете се с нас.

Общи свойства

Добавки за продукти