0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
DARUOAND диван покрив еластичен диван протектор Slipcover Seater Sofitable Meantle Murniture Dustprooup Cover с гъба и лента мек диван Пълен покрив с твърд цвят диван с плъзгач за разтегач за дива?

DARUOAND диван покрив еластичен диван протектор Slipcover Seater Sofitable Meantle Murniture Dustprooup Cover с гъба и лента мек диван Пълен покрив с твърд цвят диван с плъзгач за разтегач за диван за диван

BGN 2.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Освен това е оборудван с 8/10 ленти за гъба, лесен за фиксиране на дивана на дивана Лесно е да се инсталира и разглоби. [Дизайн на твърд цвят] Твърдият цвят изглежда прост и чист, подходящ за повечето стилове на дома. Той напълно защитава дивана и прави вашия диван да изглежда по -очарователен . Удобната тъкан е чудесна за семейството с домашни любимци и деца. Другият е подходящ за 3-местен диван с разстояние 72,8-90,5 инча между двата края.Списък на части : 1 × Диван капак 8 × гъба ленти или 1 × диван капак 10 × гъба ивици Описание Описание : [Мека и еластична тъкан] Изработена от първокласен полиестер и памучен материал, този диван капак е много мек и еластичен.8in) , Триместен диван капак (подходящ за разстоянието между двата края на дивана 185-230 см/72. [Лесен за почистване] Този плъзгач е удобно машинно миещ се в студена вода с лек перилен препарат и изсушава. Посочен Описание : Име на продукта : Диван Корица Материал : полиестер+памук : Двойна седалка на дивана (подходящо за разстоянието между двата края на дивана 140-185cm/55. Той не е подходящ за дивани без подлакътници в двата края. [Дизайн на плътния цвят] Твърдият цвят изглежда прост и чист, подходящ за повечето стилове на дома.5in), тъканта е еластична, подходяща за повечето дивани с подлакътници и празни Endsstyle : Modern and Simplestyle (по избор) : Стил 01 : Gold Grey- 2 Seaterstyle 02 : Gold Grey- 3 Seaterstyle 03 : Pine Green- 2 Seaterstyle 04 : Pine Green- 3 Seaterstyle 05 : Lanluo Gray- 2 Seaterstyle 06 : Lanluo Grey- 3 Sea Nernotes : 1. Ще се опитаме да ви покажем точния цвят.8 инча между двата края. [Лесно за почистване] Този плъзгач е удобно машинен миещ се в студена вода с лек перилен препарат и изсушава. Той може да предотврати директния контакт на дивана с предмети и да намали щетите му . Не е подходящ за дивани без подлакътници в двата края. Не може да бъде избелено или гладене.

Общи свойства

Добавки за продукти