0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Roffatide аниме сладка преса върху нокти къса - квадратна форма фалшиви нокти, изработени от мек гел лек и удобно лепило за многократна употреба върху ноктите къси разм?

Roffatide аниме сладка преса върху нокти къса - квадратна форма фалшиви нокти, изработени от мек гел лек и удобно лепило за многократна употреба върху ноктите къси размери Kawaii гел комплект за нокти с лепило

BGN 3.59
Налично за поръчка

Брой продукти

трайна фирма и не лесно се пада Перфектният избор за ежедневно сдвояване. Фалшивите нокти са направени от ABS смола материал, който е безобиден за здравето. Изтезаема фирма и не е лесно да се падне. Бъдете подменени и използвани многократно. Направете ноктите се предлагат в 4 различни размера, за да отговарят на всички.Можете да търсите „аниме“ в нашия магазин (Roffatide) за повече други продукти за дизайн на аниме елементи. Фалшивите нокти са проектирани според формата на нашите нокти, за да ги пасват и защитят перфектно. Фалшивите нокти са изработени от ABS смола материал, който е безобиден за здравето . Това е и най -добрият подарък, който да подарите на приятели, да имате красиви маникюр с тях и да станете фокус.

Общи свойства

Добавки за продукти