0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Чанта за пазаруване, чанта за пазаруване с голям капацитет преносими дръжки Силно товар с съхранение на лагер Голяма чанта за многократна употреба на хранителни с?

Чанта за пазаруване, чанта за пазаруване с голям капацитет преносими дръжки Силно товар с съхранение на лагер Голяма чанта за многократна употреба на хранителни стоки дневен аксесоар

BGN 8.66
Налично за поръчка

Брой продукти

96 ", W : 27cm/1009 ", H : 25cm/9. Той е добре направен и разширеното дъно и страни помагат на чантата да се изправи добре, като държи повече неща, докато поддържа добра форма.
Пакетът включва пакета включва пакета :
1 x чанта за пазаруване
Способност да държи различни артикули за ежедневна употреба, тази чанта за пазаруване е достатъчно голяма и е проектирана с удобна дръжка за лесно носене .)
Забележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките.66 ", H : 13cm/5. Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Top Pet от Joybuy Marketplace. Описание :
Способен да държи различни артикули за ежедневна употреба, тази чанта за пазаруване е голяма Достатъчно и е проектиран с удобна дръжка за лесно носене.63 ", H : 16cm/6.84 ", H : 15cm/5.66 ", w : 16cm/6.
Моля, позволете малка разлика в размерите поради различно ръчно измерване.)
B, L : 32cm/12. Стилове, за да изберете .
Име на артикула : Чанта за пазаруване
Материал : Burlap
Характеристики : Преносими дръжки, голям капацитет, устойчив на износване
Подробности за размера :
A, L : 38cm/14. Представяйки плътно цветен празен дизайн, тази чанта за бельо е прост и елегантен, показвайки минималистичния си чар.

Общи свойства

Добавки за продукти