0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Небрежна раница YColew Три комплекта, раница за студенти с голям капацитет, подходяща за училище и пътуване на открито, компютърна чанта за мъже и жени с голям капацит?

Небрежна раница YColew Три комплекта, раница за студенти с голям капацитет, подходяща за училище и пътуване на открито, компютърна чанта за мъже и жени с голям капацитет

BGN 2.00
Налично за поръчка

Брой продукти

Широките презрамки ви правят по -удобни 【удобни и лесни за почистване】 Раницата е изработена от спално бельо, лек и лесен за почистване Ако имате въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да се свържете директно с нас. 【Лесен за почистване】- просто забеляжете чисто с малко сапун и вода или изплакнете чантата във вода .Небрежна раница с три части, раница с голям капацитет, подходяща за училищни и външни пътувания, компютърна чанта за мъже и жени с голям капацитет : 【Уникален дизайн】 Изработен от леки, водни материали и любими цветни модели, нашата раница за малко дете ще запази вашата Малко щастлив през целия ден. Бизнес и Travel Parameters : Материал : Стойзн Начини, не само за гардероба на спалнята, но и за играчки за бебешки стаи, общежитие за студенти, съхранение на стаи за инструменти и съхранение на кърпи, за да съхранявате удобно и поддържате чисти артикули . 【По-добър дизайн】 Здравият и модният дизайн е съвместим с декорацията на Всякакви стаи . ? Нашите продукти ще направят дома ви по-чист и подреден . Предно отделение с джоб, направете вашите предмети организирани и по -лесно.

Общи свойства

Добавки за продукти