0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Gecheer 2-in-силиконови чаши със слама и закуска чаша за капак на силиконови чаши за тренировъчна чаша за малко дете с дръжки Разпръснати слама чаша BPA безплатна съдомия?

Gecheer 2-in-силиконови чаши със слама и закуска чаша за капак на силиконови чаши за тренировъчна чаша за малко дете с дръжки Разпръснати слама чаша BPA безплатна съдомиялна машина и микровълнова печка

BGN 1.33
Налично за поръчка

Брой продукти

Характеристики : Предлага се с уплътнителен капак, който има слама, силиконовата чаша може да бъде чаша за пиене за бебета. Материал : Силикон. Също така с мек силиконов капак, който има отвор, можете да използвате тази силиконова чаша като контейнер за закуска, който не само позволява да се закуси лесно, но и може да се разлее закуската Ефективно . Няма да се разлее, дори когато преобърнете чашата . Не микровълнова . Също така с мек силиконов капак, който има отвор, можете да използвате тази силиконова чаша като контейнер за закуска, който не само позволява да се закуси лесно, но и може да се разлее закуската Ефективно . Материалите от висок клас правят този продукт специален и уникален. Списък с опаковки : . Спецификации : . Проектирана с 2 малки дръжки, Силиконовата чаша е лесна за обхващане от S Little Hands. Размер : 15 * 8cm/ 5. Предлага се с уплътнителен капак, който има сламка, купата на силиконовата чаша може да бъде чаша за пиене за бебета. Удобно за да продължите в движение . 1 * Силиконова чаша чашата е изработена от силиконов материал за хранителен клас, издръжлив и без BPA, не може да се счупи и за да се използва .

Общи свойства

Добавки за продукти