0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Наздраве.us Синя възглавница за прегръдка на палма уютно благоприятна за кожата фина изработка Ins Wind Sofa декор палмово спално възглавница, удобен за кожата, по-дебел ?

Наздраве.us Синя възглавница за прегръдка на палма уютно благоприятна за кожата фина изработка Ins Wind Sofa декор палмово спално възглавница, удобен за кожата, по-дебел за диван декор

BGN 12.24
Налично за поръчка

Брой продукти

Плюшената играчка може да се използва като възглавници, яки, снимки на репи Със сигурност нашият продукт изглежда прекрасен и жив, така че е подходящ за фотопроп, а също така има достатъчно дължина, за да се пресече на пръстите на шията си до шал . Дължината на продукта е 80 cm. Той има добра устойчивост и удобно усещане. Плюшени, pp памучни. В допълнение, тя може да се използва и като шал или опора за Правенето на снимки, тъй като е реалистично и уникално, а кръстосаните пръсти могат да ви придадат безкрайно усещане за безопасност. Нашият продукт е изпълнен с PP памук, Външният вид е пухкав и е трудно да се хвърли косата, която е удобна за кожата и удобна. Това, което може да ви донесе, е безкрайно усещане за сигурност, защото кръстосаните пръсти могат да се увият около тялото или шията ви. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Изглежда толкова оживено и прекрасно, че може да се сервира и като фотографска опора. Изработен е от PP памук и плюшена, издръжлива е да се използва. това, което може да ви осигури, е безкрайното усещане за безопасност, защото кръстосаните пръсти могат да обграждат тялото или шията ви.

Общи свойства

Добавки за продукти