0 Предложения

Предложения(0)

0-Предложения
Данък 0.00
Общо 0.00
Момчета момчета и мъжки жилетка за независимост Ден тематична жилетка туризъм Мъже лятна жилетка мъже без ръкави Леки тежест хладен екипаж на врата пуловер Мъжки ?

Момчета момчета и мъжки жилетка за независимост Ден тематична жилетка туризъм Мъже лятна жилетка мъже без ръкави Леки тежест хладен екипаж на врата пуловер Мъжки жилетки за мъже, дете

BGN 7.46
Налично за поръчка

Брой продукти

☘ 【Висококачествени жилетки】 Нашите жилетки за Деня на независимостта за Unisex са направени от тъкани с превъзходно качество☘ Спецификация☁ Стил : Ден на независимост ☁ Тип ръкав : SLEEVELESS☁ Яка : Кръгла шия☁ Тип на изданието : Гулитален фитх☁ Пол : Мъж, Мъже, Момчета, Жени, Унисекс☁ Повод : Ежедневен живот, празник, Хавай, плаж, небрежни, боулинг спорт, Ден на независимостта☁ Сезон : пролет, лято, есен, зима (отвътре) ☘ функция☁ без избледняване. Когато носите тази жилетка за Деня на независимостта, вие ще бъдете увлекател на очите. Също така това е перфектен подарък за семейства, автобус, гадже или приятели. Проектиран за отлична вентилация и дишане.Fabotd се ангажира с дизайна, производството, дистрибуцията и търговията на дребно на облекло и аксесоари, както сме били от години. Големият дизайн, съчетан с изискана изработка, заедно с удобство и комфорт е нашият подпис, за да ви поддържаме повече от доволни. ☘ 【Грипа за облекло и удовлетворение】 Подходяща за измиване на ръцете и машината на 30 градуса, задръжте се добре след измиване. Ние се гордеем с това, че постоянно ви представяме продукти с първокласно качество на конкурентни ценови точки. Вие сте сигурни, че сте удобни за цял ден. 110см; 120см; 130см; 140см; 150см; 160см; 170см☁ възрастни - xxs; Xs; С; M; L; XL; 2xl; 3xl; 4xl; 5xl; 6xl; 7xl; 8xl☘ Моля, разрешете 1-2 см се различава поради ръчното измерване, благодаря (всички измервания в инч) ☘ Цветна аберация : Различен екран на компютъра може да показва различни цветове, дори ако е един и същ цвят, моля, позволете разумна разлика в цветовете. ☘ 【Понякога и подарък】 Искате ли да се чувствате удобно и да изглеждате приказно в този Ден на независимостта с къс ръкав? Тропичният уникален стил е идеален за Деня на независимостта, на хавайски, алоха, летен плаж, партия на партита, ваканция, круизен кораб, опциите са безкрайни и със сигурност ще получите много комплименти. Постоянното ни оразмеряване изважда догадките от пазаруването и всяко парче е поставено на изпитание, за да се поддържат най -високите стандарти за качество и комфорт . Жилетките за Деня на независимостта на Унисекс са перфектно съчетани с къси панталони, плажни панталони. Независимо дали търсите класически прилепнал, забавен печат или в тенденция, Fabotd ви покрива.

Общи свойства

Добавки за продукти